Register

MN

18 April 16:00

Company Presentation MN

A Company Presentation is the perfect opportunity to get a good first impression of an organization. These presentations will provide information about the firms in general, the business culture, career opportunities, traineeships, starter positions and more! Each presentation has a duration of one hour, with the possibility to ask questions in the end. The Company Presentations are interesting and accessible for students of all years.

Read More & Subscribe

Company profile

 
Additional information

Interessegebieden:
• Business Administration
• Econometrics
• Economics
• Finance
• Fiscal Economics

MN
Euredice Fabri
Recruitment
Prinses Beatrixlaan 15
2595 AK Den Haag
Telefoonnummer: +31 (0)70 3160755
E-mailadres: recruitment@mn.nl
Website: www.werkenbijmn.nl

Aantal medewerkers in Nederland: 1.200
Locatie hoofdkantoor Nederland: Den Haag
Omzet in Nederland: €205.279
Aantal stageplaatsen per jaar: 20
Aantal vestigingen in Nederland: 2
 
MN is één van de grootste pensioenuitvoerders en vermogensbeheerders van Nederland. Wij opereren dagelijks in een complexe financiële wereld die steeds nieuwe pensioenvraagstukken oplevert. De ontwikkelingen volgen elkaar snel op, die dynamiek beïnvloedt ons werk. We volgen de klantvraag continu en helpen onze klanten verder. MN is een organisatie die staat voor pure dienstverlening; wat je ziet is wat je krijgt. En een organisatie waar met passie gewerkt wordt aan de vitale financiële toekomst die mensen verdienen. Onze betrokken werkwijze stelt ons in staat een hoge klanttevredenheid te realiseren en te anticiperen op ontwikkelingen in ons dynamische werkveld. Bepaal jij de route om de pensioenambities van onze klanten te realiseren? Je krijgt alle ruimte om jouw rol in te vullen en pakt daarin je verantwoordelijkheid. Onze werksfeer is informeel, de faciliteiten bevorderen flexibiliteit.

Wij zoeken young professionals die authentiek zijn en bijdrage willen leveren aan onze maatschappelijke doel. Professionals die zin hebben om zichzelf te ontplooien en hun rol binnen de organisatie willen pakken.
Ben je benieuwd naar wat jouw rol binnen onze organisatie kan zijn? Kijk voor meer informatie op www.werkenbijmn.nl
Tilburg University E 1.22
P.O. Box 90153
5000 LE Tilburg
+31 (0)13 - 463 35 16
info@ebtilburg.nl
www.ebtilburg.nl