Register

Interselect

11 April 13:45

Interselect - Simulatie & Rollenspel

IMPORTANT: During the Training Day you will participate in at least 2 training rounds. You can, of course, also join all four training rounds. You are required to give your preference for 5 companies. Under “My Subscriptions” you can show your preferences by moving the workshops you’ve subscribed for in the right order.

Read More & Subscribe

Company profile

 
Additional information

Interselect B.V.
Simon Reehoorn
Spijksedijk 18F
4207 GN Gorinchem
Telefoonnummer: +31 (0)183 693939
E-mailadres: s.reehoorn@interselect.nl
Website: www.interselect.nl
 
Interselect
Interselect bestaat sinds 1977 en richt zich op het versterken van organisaties door het selecteren én ontwikkelen van talenten binnen deze organisaties. Dat doen we vooral door assessments uit te voeren, trainingen te geven en online-instrumenten in te zetten.

Organisaties moeten voortdurend meebewegen met de markt, of proberen in die markt juist trendsettend te zijn. Dat vraagt veel van medewerkers. Voor het uitvoeren van assessments is het noodzakelijk om te weten welke talenten je nodig hebt als organisatie om je doelen te realiseren. Elke kandidaat is uniek. Wij zoeken waar hun kracht en ontwikkelmogelijkheden liggen.

Assessment: simulatie/rollenspel
Een simulatie is een heel belangrijk onderdeel van een assessment. Het geeft jou tijdens het assessment een podium om te laten zien wat je kunt. Van belang is dan om goed te weten welk gedrag relevant is voor de functie.

Wij gaan met jou een simulatie voorbereiden en spelen. Dat bekijken we vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de assessor, de observator en de kandidaat. Hierdoor bieden we je een goede kans om later, bij een écht assessment, strak voorbereid te laten zien wat je in huis hebt. Sleep jij mooi die ene ultieme baan in de wacht!
Tilburg University E 1.22
P.O. Box 90153
5000 LE Tilburg
+31 (0)13 - 463 35 16
info@ebtilburg.nl
www.ebtilburg.nl