Register

De Transitie Kamer

11 April 09:00

De Transitie Kamer - Omgaan met weerstand

IMPORTANT: During the Training Day you will participate in at least 2 training rounds. You can, of course, also join all four training rounds. You are required to give your preference for 5 companies. Under “My Subscriptions” you can show your preferences by moving the workshops you’ve subscribed for in the right order.

Read More & Subscribe

Company profile

 
Additional information

De Transitie Kamer
Johan Baken
De Lissevenlaan 1
5582 KB Waalre
Telefoonnummer: +31 (0)6 24645096
E-mailadres: johan@detransitiekamer.nl
Website: www.detransitiekamer.nl
 
De Transitie Kamer
Onze pay off is een samenstelling van woorden, die symbool staan voor onze dienstverlening. Het woord is opgebouwd uit transformeren, wat van gedaante veranderen betekent, transitie wat een overgangsperiode impliceert en de waarde creatie, die ontstaat wanneer de verandering succesvol is doorgevoerd.

Missie: de Transitie Kamer begeleidt en ondersteunt opdrachtgevers bij het doorvoeren van veranderingen die leiden tot performance verbetering. Zij richt zich hierbij niet alleen op de persoonlijke transformatie die managers en medewerkers moeten doormaken, maar ook op de noodzakelijke organisatieveranderingen en processen, waardoor de transitie slaagt en de resultaten blijvend worden verbeterd.

Omgaan met weerstand
In het dagelijks leven en binnen je werk kom je het geregeld tegen; men wil iets niets ondernemen, men is het niet eens met datgene wat jij doet en/of zegt, of mensen doen niet datgene wat jij voor ogen hebt. Oftewel; mensen kennen weerstand. Een fenomeen wat zo oud is als de mensheid zelf.
Tijdens deze training krijg je handvatten om mensen met weerstand uit te nodigen om hun weerstand te verwoorden, waardoor je meer inzicht krijgt en van waaruit jij dan een beïnvloedings-stijl kunt kiezen. Hiermee word de kans groter, dat ze een coöperatievere houding zullen aannemen.
Tilburg University E 1.22
P.O. Box 90153
5000 LE Tilburg
+31 (0)13 - 463 35 16
info@ebtilburg.nl
www.ebtilburg.nl