Register

Frame

11 April 09:00

Frame - Zakelijk flirten

IMPORTANT: During the Training Day you will participate in at least 2 training rounds. You can, of course, also join all four training rounds. You are required to give your preference for 5 companies. Under “My Subscriptions” you can show your preferences by moving the workshops you’ve subscribed for in the right order.

Read More & Subscribe

Company profile

 
Additional information

Frame
Heidi de Rijbel
Gilzeweg 26
4854 SG Bavel
Telefoonnummer: +31 (0)16 1450045
E-mailadres: h.derijbel@framebv.nl
Website: www.nlp-opleidingscentrum.nl/nlp-opleidingen
 
Frame
Frame bv is een gecertificeerd NLP opleidingscentrum in Bavel. Wij verzorgen NLP business opleidingen en trainingen. We trainen professionals die zichzelf willen ontwikkelen in een zakelijke context. Met onze communicatieopleidingen en trainingen geven we deelnemers handvatten om hun communicatie effectiever te laten verlopen. Niet alleen de communicatie met zichzelf maar ook met anderen. Dit zorgt voor meer inzicht in de werking van communicatie. Bij ons leer jij hoe je lenig kan communiceren, op je eigen persoonlijke manier.

Zakelijk flirten
Tijdens de workshop Zakelijk Flirten gaat Heidi de Rijbel aan de slag met live demonstraties, oefeningen en achtergrondinformatie over het ABC van Zakelijk Flirten. Met Zakelijk Flirten weet je hoe je in een zakelijke context een connectie kunt maken. Ook wanneer het in eerste instantie niet klikt met je gesprekspartner. Zakelijk flirten komt goed van pas om een netwerkgesprek vloeiend te laten verlopen. Voor je het weet ga je op een fijne manier zaken doen, of scoor je een afstudeerplaats of een baan. Kom je ook?
Tilburg University E 1.22
P.O. Box 90153
5000 LE Tilburg
+31 (0)13 - 463 35 16
info@ebtilburg.nl
www.ebtilburg.nl