Register

InPhocus

11 April 13:45

Inphocus - Dynamisch presenteren

IMPORTANT: During the Training Day you will participate in at least 2 training rounds. You can, of course, also join all four training rounds. You are required to give your preference for 5 companies. Under “My Subscriptions” you can show your preferences by moving the workshops you’ve subscribed for in the right order.

Read More & Subscribe

Company profile

 
Additional information

InPhocus
Remco van Bebberen
Zichtweg 89
2151 WD Nieuw-Vennep
Telefoonnummer: +31 (0)252-676 159
E-mailadres: info@inphocus.nl
Website: www.inphocus.nl
 
InPhocus
Vernieuwen, ontdekken, communiceren, leiding geven en leren leren!
Iedereen heeft geleerd, anders ben je niet gekomen tot waar je nu bent. Maar heb jij je volle potentieel bereikt? Bijna alle trainingen hebben geen ruimte voor persoonlijke begeleiding. Veel trainingen zijn het aanleren van trucjes zonder dat men de specifieke bedrijfssituatie van de cursist in ogenschouw neemt.

Kortom: de gemiddelde cursus is niet compleet!
InPhocus zorgt voor feedback en begeleiding om het volle potentieel uit de deelnemers te halen. Neem contact met ons op zodat wij onze diensten kunnen afstemmen op jouw wensen.

Leer leren en kom verder!
www.inphocus.nl

Dynamisch presenteren
Wist je dat voor een groep mensen een presentatie geven de grootste angst op de wereld is? Niet heel raar dat mensen hier enorm tegenop zien!
Dit assessment gaat uitvoerig in op het voorbereiden en structureren van je verhaal. Goed presenteren kan immers alleen als je weet welk doel je wilt overbrengen en als je weet wie je publiek is. Daarnaast gaat het om het duidelijk overbrengen van de boodschap. Een presentatie staat of valt met het samenspel van inhoud en vorm, vandaar dat je de techniek van het presenteren, namelijk lichaamshouding, stemgebruik, omgang met het publiek uitgebreid oefent.
Na dit assessment weet je wat je moet doen en wordt presenteren een tweede natuur!
Tilburg University E 1.22
P.O. Box 90153
5000 LE Tilburg
+31 (0)13 - 463 35 16
info@ebtilburg.nl
www.ebtilburg.nl