Register

Integrand - Sandro da Silva

11 April 13:45

Integrand - The cover of the book named YOU

IMPORTANT: During the Training Day you will participate in at least 2 training rounds. You can, of course, also join all four training rounds. You are required to give your preference for 5 companies. Under “My Subscriptions” you can show your preferences by moving the workshops you’ve subscribed for in the right order.

Read More & Subscribe

Company profile

 
Additional information

Integrand
Valerie van Hoof
Warandelaan 2
5037 AB Tilburg
Telefoonnummer:+31 (0)13 4663192
E-mailadres: tilburg@integrand.nl
Website: www.integrand.nl
 
Integrand
Wij zijn Integrand: een academische stagebemiddelaar voor studenten, door studenten. Wij helpen studenten aan stages, maar je kan bij ons ook terecht voor hulp met je CV, motivatiebrief of voor tips betreffende sollicitatiegesprekken. Daarnaast verzorgt Integrand verschillende carrière evenementen zoals Inhousedagen en is het mogelijk je carrière een boost te geven binnen een van onze talentpools.
Namens Integrand zal Sandro Da Silva een interessante sollicitatietraining gaan verzorgen. Wij hechten namelijk ontzettend veel waarde aan het bouwen van een goed CV, succesvol solliciteren en het ontdekken van jouw kernkwaliteiten en de ontwikkeling hiervan. Jumpstart your career, Integrand helpt!

The cover of the book named YOU
Tijdens een leuke, interactieve workshop zal Sandro da Silva een oefening delen die hij creëerde voor zijn verschillende executive coaching klanten en business professionals. Aan het einde van deze workshop zal je een persoonlijk sjabloon hebben voor je sollicitatiebrief. Naast dat het je zal helpen op te vallen en een goede indruk achter te laten, zal het natuurlijk je kansen vergroten te worden uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek.
Tilburg University E 1.22
P.O. Box 90153
5000 LE Tilburg
+31 (0)13 - 463 35 16
info@ebtilburg.nl
www.ebtilburg.nl